Идеално.Мк

Paris

Градот на светлината Париз
Градот на светлината Париз

Градот на светлината Париз

За Париз сме слушнале многу, градот на светлината, светски центар на модата, романтичниот град на љубовта. Одлучивме да отидеме користејќи ги нашите евтини предлози и самите да се увериме. Можеби најдобриот совет кога прашавме што да посетиме беше да се…