Идеално.Мк

maraton

Најпрестижните маратонски трки во Европа
Најпрестижните маратонски трки во Европа

Најпрестижните маратонски трки во Европа

Еден од најголемите и најпопуларни настани на секоја Олимпијада или настан во кој се вклучуваат илјадници обични луѓе, Маратон претставува доживување само за себе. Секој кој учествувал ќе ви каже дека целта не е лесна, но кога ќе „влезе бубачката“…