Идеално.Мк

Spanija

Најопасната патека во светот Caminito del Rey
Најопасната патека во светот Caminito del Rey

Најопасната патека во светот Caminito del Rey

Кралската Патека, или Caminito del Rey на шпански, е „најопасната патека во светот“ според локалните жители на малото село Ел Чоро (El Chorro), во близина на Малага Шпанија. Патеката е за вистински авантуристи кои бегаат од секојдневното и се во потрага по…