Идеално.Мк

Идеална понуда на ЕрСрбија за Москва

Во својата понуда ЕрСрбија кои оперираат и од Скопје обично вклучуваат специјални понуди и попусти. Сега на понуда е повратно патување до Москва, кое од Белград чини само неверојатни 239€. Истата понуда за лет од Скопје е 300€, навистина понуда која не смее да ја пропуштите ако ова е градот кој одамна сте сакале да го посетите.

 

Москва, еден од најубавите европски центри

 

Москва ЕрСрбија понуда

Москва претставува политички, економски но и духовен центар на Русија. Со својата убавина и ортодоксна автентичност се истакнува меѓу најпознатите центри во Европа. Во самиот центар на градот се наоѓаат Црвениот Плоштад и Кремлин, кој покрај нивната историска важност се духовно дел од Москва. Историјата, уметноста, архитектурата и духовноста се одличен повод да го посетите овој прекрасен град. Понуда која треба да се искористи. За наведената цена од Скопје, на пример ние ги избираме датумите од 10 до 14ти Март 🙂

 

Најевтино со вклучен багаж до 20кг

Доколку оваа понуда не го задоволува вашиот пребирлив вкус, прегледајте ги останатите градови кои се на понуда:

Белград – Амстердам          повратен лет за 129€

Белград – Берлин                 повратен лет за 129€

Белград – Копенхаген          повратен лет за 149€

Белград – Лондон                 повратен лет за 199€

Белград – Париз                   повратен лет за 179€

Белград – Прага                   повратен лет за 159€

Белград – Рим                      повратен лет за 120€

Белград – Штутгарт             повратен лет за 119€

За повеќе информации за промотивната понуда на летови од Белград погледнете ТУКА, или за понудата од Скопје на следниот линк ТУКА.