Идеално.Мк

Визер попуст од 20% ако резервирате денес

Денес Визер нуди попуст од 20% на сите летови за корисници на Wizz Discount Club. Идеална можност да „побегнете“ некаде за викенд или подолга прошетка. Погледнете ги нашите предлози во продолжение.

 

Најевтини Визер понуди

 

Визер авион

Во продолжение ви презентираме листа со најевтини датуми до некој од атрактивните туристички дестинации:

 

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 15/10/2017 до 18/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 18/10/2017 до 25/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Venice -Skopje 18/10/2017 до 25/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Venice Treviso -Skopje 31/10/2017 до 07/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Oslo Sandefjord-Skopje 09/11/2017 до 12/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 10/11/2017 до 12/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 10/11/2017 до 12/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 10/11/2017 до 12/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 10/11/2017 до 11/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 12/11/2017 до 15/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 12/11/2017 до 19/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Munich Memmingen-Skopje 16/11/2017 до 21/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 21/11/2017 до 28/11/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 28/11/2017 до 05/12/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Rome-Skopje 21/01/2018 до 25/01/2018 579.20 579.20
1270.40 Skopje-Rome-Skopje 23/11/2017 до 30/11/2017 635.20 635.20
1214.40 Ohrid-Basel Mulhouse-Ohrid 17/11/2017 до 22/11/2017 579.20 635.20
1214.40 Ohrid-Basel Mulhouse-Ohrid 17/11/2017 до 24/11/2017 579.20 635.20
1214.40 Ohrid-Basel Mulhouse-Ohrid 22/11/2017 до 26/11/2017 579.20 635.20
1214.40 Skopje-Barcelona-Skopje 24/01/2018 до 28/01/2018 579.20 635.20

За повеќе предлози и следете не на Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *