Идеално.Мк

Евтини пролетни летови со попуст од 20%

Пролета за некои е најдобриот период за патување и со право. Времето е пријатно за шетање и ви овозможува градовите да ги видите во право светло. Визер ако резервирате денес ви нуди попуст од 20% на сите евтини пролетни летови.

 

Евтини пролетни летови

 

евтини пролетни летови

 

Во продолжение ви претставуваме дел од понудата на евтини пролетни летови:

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 15/03/2018 до 20/03/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 27/03/2018 до 03/04/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 12/04/2018 до 14/04/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 19/05/2018 до 22/05/2018 579.20 579.20
1198.00 Skopje-Bratislava-Skopje 31/05/2018 до 02/06/2018 599.00 599.00
1198.00 Skopje-Bratislava-Skopje 03/06/2018 до 09/06/2018 599.00 599.00
1198.00 Skopje-Friedrichshafen-Skopje 11/06/2018 до 15/06/2018 599.00 599.00
1198.00 Skopje-Friedrichshafen-Skopje 08/06/2018 до 11/06/2018 599.00 599.00
1268.00 Skopje-Nuremberg -Skopje 06/06/2018 до 10/06/2018 599.00 669.00
1374.40 Skopje-Barcelona-Skopje 26/03/2018 до 02/04/2018 579.20 795.20
2094.40 Skopje-Barcelona-Skopje 18/03/2018 до 21/03/2018 579.20 1515.20
2334.40 Skopje-Barcelona-Skopje 23/04/2018 до 30/04/2018 579.20 1755.20
1304.20 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 29/05/2018 до 31/05/2018 635.20 669.00
2310.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 15/05/2018 до 17/05/2018 1275.20 1035.20
2404.20 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 29/05/2018 до 05/06/2018 635.20 1769.00
2070.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 28/05/2018 до 30/05/2018 795.20 1275.20
2550.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 20/03/2018 до 26/03/2018 1515.20 1035.20
2550.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 24/03/2018 до 26/03/2018 1515.20 1035.20
2668.00 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 03/06/2018 до 10/06/2018 599.00 2069.00
2068.00 Skopje-Rome-Skopje 04/06/2018 до 08/06/2018 599.00 1469.00
2334.40 Skopje-Rome-Skopje 26/03/2018 до 02/04/2018 579.20 1755.20
2630.40 Skopje-Rome-Skopje 18/03/2018 до 22/03/2018 875.20 1755.20
2894.40 Skopje-Rome-Skopje 26/03/2018 до 30/03/2018 579.20 2315.20
1910.40 Skopje-Venice Treviso -Skopje 13/03/2018 до 17/03/2018 635.20 1275.20
1830.40 Skopje-Venice Treviso -Skopje 06/03/2018 до 13/03/2018 1035.20 795.20
1910.40 Skopje-Venice Treviso -Skopje 17/03/2018 до 20/03/2018 635.20 1275.20
1964.20 Skopje-Venice Treviso -Skopje 30/05/2018 до 03/06/2018 795.20 1169.00

Се надеваме дека со овие евтини пролетни летови ви помогнавме да ја изберете вашата идеална дестинација за прошетка. Уживајте пролетва со најевтините понуди кои ви ги презентираме и следете ја нашата Facebook страна за повеќе детали.