Идеално.Мк

Новогодишен попуст на Визер од 20%

Денес Визер нуди новогодишен попуст од 20% на сите летови, ако резервирате денес. Во сезона на зимски одмори ова е одлична можност да размислите за дестинација за зимување или зимска градска прошетка. Но исто така можеби е право време да резервирате лет за прошетка во првите пролетни денови по најевтини цени.

 

Дел од летовите со новогодишен попуст

 

новогодишен екипаж на Визер

Овој попуст може да го искористите секако и да стигнете до дестинација за зимување. Ние како пример ги издвојуваме зимските ски терени во Торино, до кој лесно може да стигнете од Милано. Во продолжение ви презентираме листа со најевтини датуми до некој од атрактивните туристички дестинации:

 

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1158.40 Skopje-Rome-Skopje 04/02/2018 до 08/02/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Rome-Skopje 04/03/2018 до 08/03/2018 579.20 579.20
1455 Skopje-Rome-Skopje 11/03/2018 до 15/03/2018 579.20 876
1158.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 02/02/2018 до 05/02/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 26/02/2018 до 02/03/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 05/03/2018 до 09/03/2018 579.20 579.20
1854.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 26/01/2018 до 29/01/2018 1275.20 579.20
1854.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 02/03/2018 до 09/03/2018 1275.20 579.20
1374.40 Skopje-Barcelona-Skopje 04/03/2018 до 07/03/2018 579.20 795.20
1454.40 Skopje-Barcelona-Skopje 11/03/2018 до 14/03/2018 579.20 875.20
1670.40 Skopje-Barcelona-Skopje 07/03/2018 до 14/03/2018 795.20 875.20
1854.40 Skopje-Barcelona-Skopje 11/03/2018 до 18/03/2018 579.20 1275.20
1510.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 13/03/2018 до 17/03/2018 875.20 635.20
1614.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 20/03/2018 до 26/03/2018 579.20 1035.20
1614.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 24/03/2018 до 26/03/2018 579.20 1035.20
1158.40 Skopje-Munich Memmingen-Skopje 08/03/2018 до 10/03/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Munich Memmingen-Skopje 08/03/2018 до 15/03/2018 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Munich Memmingen-Skopje 13/03/2018 до 15/03/2018 579.20 579.20
1454.40 Skopje-Berlin-Skopje 05/03/2018 до 09/03/2018 579.20 875.20
1454.40 Skopje-Berlin-Skopje 12/03/2018 до 16/03/2018 579.20 875.20
1454.40 Skopje-Berlin-Skopje 30/03/2018 до 06/04/2018 579.20 875.20
1214.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 03/03/2018 до 06/03/2018 579.20 635.20
1214.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 03/03/2018 до 06/03/2018 579.20 635.20
1374.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 13/03/2018 до 20/03/2018 579.20 795.20
1854.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 20/03/2018 до 24/03/2018 579.20 1275.20

Деновите во овој новогодишен период се можеби најдобри за резервација на евтин лет, па ако сакате некого да изненадите не чекајте.
Ако сакате да не пропуштите друг ваков попуст и за повеќе предлози и следете не на Facebook.