Идеално.Мк

Skopje

Qatar Airways ги објави цените на летовите од Скопје
Qatar Airways ги објави цените на летовите од Скопје

Qatar Airways ги објави цените на летовите од Скопје

Како што објавивме претходно Qatar Airways од 17 Јули почнува директна линија од Скопје за Доха. Со тоа се отвораат повеќе дестинации на блискиот и далечниот исток преку Доха. Цените и дестинациите кој ги објави Qatar Airways на нивната страна се…