Идеално.Мк

Qatar Airways ги објави цените на летовите од Скопје

Како што објавивме претходно Qatar Airways од 17 Јули почнува директна линија од Скопје за Доха. Со тоа се отвораат повеќе дестинации на блискиот и далечниот исток преку Доха. Цените и дестинациите кој ги објави Qatar Airways на нивната страна се следниве:

Летови од Скопје до All-inclusive Economy Class Fares Starting From All-inclusive Business Class Fares Starting From
Tehran (IKA) €324 €1,583
Dubai (DXB) €352 €934
Abu Dhabi (AUH) €407 €1,198
Kuwait (KWI)

€414

€1,473
Guangzhou (CAN) €461 €1,795
Beijing (PEK) €463 €1,408
Shanghai (PVG)

€463

€1,748

Bangkok (BKK)

€473

€1,737

Hong Kong (HKG)
€482
€1,688
Singapore (SIN)
€669

€1,869

Perth (PER) €1,089 €3,595
Melbourne (MEL) €1,229 €3,736
Sydney (SYD)
€1,247
€3,490
Auckland (AKL) €1,291 €4,381
Adelaide (ADL)  €1,323 €3,983

Повеќе информации и резерваии на нивната страна ТУКА.