Идеално.Мк

Venecija

Најевтино до Венеција на крај на Мај
Најевтино до Венеција на крај на Мај

Најевтино до Венеција на крај на Мај

Венеција претставува ретко убав и монументално урбан град, што блеска во својот богат историски развој. Од овие причини Венеција е пред се град на масовен туризам, каде што посетителите најмногу сакаат да се фотографираат на многуте мостови наменети за вљубените.…