Идеално.Мк

Најевтино до Венеција на крај на Мај

Венеција претставува ретко убав и монументално урбан град, што блеска во својот богат историски развој. Од овие причини Венеција е пред се град на масовен туризам, каде што посетителите најмногу сакаат да се фотографираат на многуте мостови наменети за вљубените. Романтичното возење со Гондола е дел од туристичката програма на посетителите. Особено е привлечна околината на Марковиот плоштад со раскошниот 175-метарски двор. Црквата на Свети Марко e украсена со столбови и мозаик, a покрај која слободно стои 99-метарски високата Канпанила. Тука е исто и Дуждовата палата со своите тантелни аркади во облик на лак . Но сепак Венеција е најпозната по системот на канали со четири метри долгиот Гранде канал кој минува низ целиот Град и прави широк лак во облик на латинската буква “Ѕ”. Ако 50€ за гондола ви изгледаат скапо, ви препорачуваме да го искористите градскиот бродски превоз, за кој цената е 15€ по лице, за да ја видите правата Венеција движејќи се низ каналите.

venice-canals

Најевтино во месец Мај

Попустот на WizzAir продолжува и денес, па ви ги претставуваме најевтините летови до и од Венеција од понудата наскоро. Иако попустот денес важи и за тие што не се членови на WizzClub, дадените цени се со WizzClub и доколку го немате ви препорачуваме да го купите.

Цена од Скопје Датум
795 денари 19/05/2017
915 денари 22/05/2017
675 денари 26/05/2017
580 денари 29/05/2017
675 денари 02/06/2017
915 денари 05/06/2017
Цена од Венеција Датум
675 денари 22/05/2017
580 денари 26/05/2017
915 денари 29/05/2017
1315 денари 02/06/2017
1835 денари 05/06/2017
1315 денари 09/06/2017

Навистина евтино, ние ви препорачуваме од 19ти до 26ти Мај, цената на повратниот авионски билет е вкупно 1375 денари. Сепак Венеција е еден од поскапите градови во Италија. Затоа ви препорачуваме ако сте помалку авантуристи да посетите уште неколку градови. Ако ви требаат идеи може да го разледате нашите натписи за Северна Италија и Фиренца, или дополнително да ни пишувате на нашата Facebook страна.

 

Најевтина понуда во Октомври

Претходно годинава ви ги претставивме најевтините летови до Венеција во месец Мај. Но Италија е прекрасна и во Октомври, може да начекате многу сончеви денови. Во продолжение ви ги претставуваме најевтините летови со Визер за месец Октомври 2017 година.

 

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1198.00 Skopje-Venice -Skopje 15/10/2017 до 22/10/2017 599.00 599.00
1198.00 Skopje-Venice -Skopje 18/10/2017 до 22/10/2017 599.00 599.00
1198.00 Skopje-Venice -Skopje 18/10/2017 до 25/10/2017 599.00 599.00
1468.00 Skopje-Venice -Skopje 15/10/2017 до 18/10/2017 599.00 869.00
1768.00 Skopje-Venice -Skopje 22/10/2017 до 25/10/2017 1169.00 599.00
1768.00 Skopje-Venice -Skopje 25/10/2017 до 31/10/2017 599.00 1169.00
2638.00 Skopje-Venice -Skopje 04/10/2017 до 08/10/2017 1469.00 1169.00
2638.00 Skopje-Venice -Skopje 11/10/2017 до 18/10/2017 1769.00 869.00
1198.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 17/11/2017 до 24/11/2017 599.00 599.00
1268.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 20/11/2017 до 24/11/2017 669.00 599.00
1268.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 20/11/2017 до 27/11/2017 669.00 599.00
1268.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 24/11/2017 до 27/11/2017 669.00 599.00
1468.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 17/11/2017 до 20/11/2017 599.00 869.00
1468.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 04/12/2017 до 08/12/2017 599.00 869.00
1568.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 13/11/2017 до 17/11/2017 969.00 599.00
1768.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 10/11/2017 до 13/11/2017 1169.00 599.00
1768.00 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 10/11/2017 до 17/11/2017 1169.00 599.00
2138.00 Skopje-Rome-Skopje 29/10/2017 до 02/11/2017 669.00 1469.00
2438.00 Skopje-Rome-Skopje 23/10/2017 до 29/10/2017 969.00 1469.00
2738.00 Skopje-Rome-Skopje 23/10/2017 до 27/10/2017 969.00 1769.00
2938.00 Skopje-Rome-Skopje 13/10/2017 до 16/10/2017 1469.00 1469.00
2938.00 Skopje-Rome-Skopje 13/10/2017 до 20/10/2017 1469.00 1469.00

 

За идеа и инспирација дополнително може да ги разгледате нашите претходни натписи за Рим и Ватикан.