Идеално.Мк

Келн архитектонски спој на минатото и иднината

Келн (Köln) нуди навидум безброј атракции, предводени од познатата катедрала чија филигрански идентичните две кули доминираат кон хоризонтот. Катедралата редовно е гласана како најпопуларна туристичка атракција во земјата. Музејскиот изглед на градот е особено изразен кога се работи за уметност, но исто така има нешто посебно за љубителите на чоколадо, спорт, па дури и римската историја.

Луѓето се добро познати по нивниот либерализам, па е лесно да се има добро време со нив и со право пиво преку целата година. А во пивото најмногу може да уживате во Алштад (Altstadt – стариот град) за време на пролетниот карневал. Келн е како 3D учебник по историја и архитектура. Шетајќи околу градот ќе се сопнувате на антички римски ѕид, средновековни цркви galore, неопишливи повоени згради, авангарда структури, па дури и нов постмодернистички кварт непосредно до Рајна.

Поглед на Келн

Најефтина понуда летови

Со WizzAir има дури три лета неделно до Келн од Скопје и во обратен правец, во Вторник, Четврток и Сабота. Ви ги претставуваме датумите кога летот во двата правци е најевтин во месец Јуни. Цените ви ги претставуваме со попустот на Wizz Discount Club, но и без тоа во истите денови цената е најефтина.

Цена од Скопје Датум
599 денари 30/05/2017
869 денари 01/06/2017
869 денари 03/06/2017
719 денари 10/06/2017
599 денари 15/06/2017
Цена од Келн Датум
1169 денари 08/06/2017
1169 денари 13/06/2017
1169 денари 15/06/2017
1869 денари 22/06/2017

Цените кои не се презентирани се нешто поскапи или нема ефтини повратни летови. Ние како идеална ефтина понуда ги избираме датумите од 10 до 15 Јуни каде што повратниот лет чини 1888 денари.

Хотел со 3* во центарот на Келн

Дополнително ви претставуваме уште една добра понуда за хотел со три ѕвезди во центарот на Келн. Цената е намалена за 50% за двокреветна соба цената е 60€.

хотел во Келн

Се работи за навистина добар хотел во срцето на градот. Повеќе информации и резервација може да најдете ТУКА.