Идеално.Мк

Истанбул хотел со 4* за 29 евра

Историјата на денешниот град Истанбул се однесува на градот кој бил основен од страна на старите грчки племиња, кој град би наречен Византион, преку префрлувањето на престолнината на Римската империја од страна на Константин I Велики од Рим во т.н. Нов Рим, кој град подоцна станал престолнина најпрвин на Византија (Константинопол) и Османлиската империја (како Цариград, Стамбол и слично), пред оваа империја да се распадне и градот под денешното име Истанбул биде вклучен во составот на Република Турција.

Одлична понуда за двајца (соба со дупли кревет) во хотел со 4* во срцето на Истанбул, во близина на плоштадот Таксим и Босфорот. Хотелите во Турција се едни од најубавите во светот, во оваа цена се и комплетна понуда на велнес центар со сауна, внатрешен базен, фитнес; а во собата ќе ве пречека пијалок за добредојде и шише минерална вода. Уживајте во луксузниот хотел за нереално ниска цена, би рекле идеален поклон за 8ми Март. Повеќе детали и резервација директно ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *