Идеално.Мк

Идеално

Цени наспроти квалитет во центри за скијачки одмор
Цени наспроти квалитет во центри за скијачки одмор

Цени наспроти квалитет во центри за скијачки одмор

Скијачки одмор во сезона ретко кога е евтин. Но обично го добивате она за што сте платиле. Патувањата на Алпите и во Северна Америка обично се навистина скапи. Според истражувањата на порталот Exipedia девет дневен одмор чини околку 4000 долари…

РК Вардар во фајналфор одиме да навиваме
РК Вардар во фајналфор одиме да навиваме

РК Вардар во фајналфор одиме да навиваме

Ракометниот клуб Вардар е пред историски успех за Македонскиот ракомет. Со самото тоа што избраниците на Раул Гонзалес се пласираа во фајнал фор-от стигнаа каде што ниеден македонски тим не бил претходно. Но од Вардар најавуваат не се предаваат, акцијата допрва…

Истанбул хотел со 4* за 29 евра
Истанбул хотел со 4* за 29 евра

Истанбул хотел со 4* за 29 евра

Историјата на денешниот град Истанбул се однесува на градот кој бил основен од страна на старите грчки племиња, кој град би наречен Византион, преку префрлувањето на престолнината на Римската империја од страна на Константин I Велики од Рим во т.н.…