Идеално.Мк

WizzAir 3 нови дестинации од Скопје

WizzAir воведува уште три нови дестинации за Рим (Италија), Малта, Ваксјо (Шведска) директно од Скопје почнуваќи од Јули годинава. Одлична можност да се посетат овие места.

Цените за почетните летови се следни (цените стандарно се променливи):

Destination Days Starts Fares from**
Malta Monday, Friday 14 July 2017 MKD 1,799
Rome Ciampino Monday, Friday 14 July 2017 MKD 1,799
Vaxjo Thursday, Sunday 16 July 2017 MKD 1,799

 

извор wizzair.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *