Идеално.Мк

Понуди хотели во Италија со 50% попуст

Ви претставуваме неколку понуди за хотели од различен профил и локации во Италија со попуст од 50%.

Милано

Милано е центар на италијанската и светската мода. Градот е спој на минатото и сегашноста и може да задоволи различни вкусови. Ви го претуставуваме хотелот Мокинба со 4 ѕвезди сместен во самиот центар во градот со цена од 55€ од вечер за двокреветна соба. Повеќе информации ТУКА.

Милано Хотел Мокинба

Тоскана

Следната понуда е за хотел во идиличната Тоскана, место каде што можете да ја најдете највкусната храна во светот. Хотелот е сместен во централниот и рурален дел на Тоскана во близина на градот Арецо. Ова е идеално место за оние кои бараат навистина одмор во кој ќе уживаат во прекрасната природа или бараат помалку авантура истражувајќи ја скриената страна на Тоскана. Цената е 50€, повеќе информации ТУКА.

Тоскана хотел

Езерото Гарда

Езерото Гарда е најголемото езеро во Италија е познато туристичко место. Самиот хотел се наоѓа на брегот на самото езеро на половина пат од градовите Бреша и Верона, и на исто растојание од Милано и Венеција.  Уште една понуда за луѓе со авантуристички дух кои сакаат да посетат повеќе места, идеално за патување со кола. Повеќе информации ТУКА.

Дополнително може да ги разгледате нашите предлози од претходно за Северна Италија.

Уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *