Идеално.Мк

Евтини патувања за 1ви и 24ти Мај

Искористете ги слободните денови во Мај за некое убаво и евтино патување. 1ви Мај кој се паѓа во Понеделник и се врзува одличен продолжен викенд и 24 Мај кој е во Среда но сепак може да се врзе со некој слободен ден. За вас ги проверивме цените на летовите на WizzAir за неколку атрактивни дестинации, па вие самите одберете дали ќе ги спакувате куферите 🙂

Tower bridge London

Дестинација Повратна цена (денари) Датуми од до
Будимпешта 1318  26/04 или 30/04 до 03/05 или 07/05
Братислава (блиска врска со Прага и Виена со воз) 3188 28/04 до 01/05 ПРЕДЛОГ ТУКА
Барселона  3488  01/05 до 05/05
Братислава  2038 19/05 до 26/05 ПРЕДЛОГ ТУКА
Скопје Венеција/

Бергамо Скопје

2238 19/05 или 22/05 до 24/05

ПРЕДЛОГ ТУКА

Будимпешта 1198 21/05 или 24/05 до 28/05 или 31/05
Брисел 2038  22/05 до 26/05
Лондон 1618  23/05 до 30/05 ПРЕДЛОГ ТУКА

цените со WizzClub

Споделете со нас

Дополнително прегледајте ги другите наши предлози на нашата страна и очекувате и други предлози за евтини патувања во кои ќе уживате. Имате подобар предлог или сакате да споделите искуство од ваше патување? Споделете на нашата Facebook страна.