Идеално.Мк

Сместување

Понуди хотели во Италија со 50% попуст
Понуди хотели во Италија со 50% попуст

Понуди хотели во Италија со 50% попуст

Ви претставуваме неколку понуди за хотели од различен профил и локации во Италија со попуст од 50%. Милано Милано е центар на италијанската и светската мода. Градот е спој на минатото и сегашноста и може да задоволи различни вкусови. Ви…

Римини Италија одличен хотел за 33 евра
Римини Италија одличен хотел за 33 евра

Римини Италија одличен хотел за 33 евра

Римини е град со 146.000 жители во областа Емилија Ромања во северо источна Италија. Низ него течат реките: Ауса, Марано, Марацхиа. Реката Марацхиа истекува од Тиренските Планини па оди покрај античкиот пат што води од Римини до Сансеполцро. На крајот реката…

Тенерифе – Канарски острови луксузен хотел 60 евра
Тенерифе – Канарски острови луксузен хотел 60 евра

Тенерифе – Канарски острови луксузен хотел 60 евра

Канарските острови, шпански архипелаг покрај обалата на северо-западна Африка, се едни од најатрактивните во Атлантскиот океан. Се состојат од 7 поголеми, два помали и неколку сосема мали островчиња. Прекрасната природа, вечното зеленило, преубавите пејзажи во комбинација со песочните плажи и пријатната клима…