Идеално.Мк

Наши предлози со попустот од WizzAir за 8 Март

Искористете ја одличната можност за попуст од 25% и патувате до вашата идеална дестинација со најниски цени. За да ви помогнеме во изборот ние подготвивме неколку предлози за вас:

Викенд во Венеција 2145ден. 25/03 – 27/03/2017
5 дена во Барселона 3733ден. 29/05-02/06/2017
5 дена во Париз 3204ден. 08/05-12/05/2017


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *