Идеално.Мк

Авионски Скопје – Белград за 43 евра

За Белград не треба посебно претставување, со оглед дека е најголем центар на балканот, одличен за лежерна постета, шопинг, ноќен живот или бизнис посети. ТУКА може да најдете неколку препораки за самиот град. AirSerbia нуди одлични понуди за директен авионски превоз почнуваќи од 43€ од правец. Во цената е вклучено чекиран багаж до 23кг, нечекиран багаж до 8кг, избор на седиште и ручек. Повеќе информации и резервација ТУКА.

Картите во обратен правец се движат во просек од 45€ до 65€ зависно од денот на патување. Идеална понуда за бизнис патувања, е па повелете 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *