Идеално.Мк

Париз најевтина авионска карта во Јуни

Париз град на љубовта, културата и светлината. Овој голем град ги повикува вљубениците на уметноста, културата, историјата и се останато. Покрај наромантичниот и најубавиот град во светот, Париз е и главен град на модата во светот. Видете ги импресивните споменици и вкусете ги гастрономските волшепства: пикантно француско сирење, чоколаден мус, црвено вино… Париз е град со широки видици и интимни улици, средени паркови и тивки плоштади. Иако е голема метропола, во Париз можете да стигнете од една до друга знаменитост пешки.

Eiffel-Tower-Paris

Искористете го денешниот попуст

Во комбинација со денешниот попст ви ја презентираме наевтината поврана авионска карта со WizzAir за датумите од 5ти до 9ти Јуни со цена од 2110 денари (со WizzClub). Ако не ви одговараат овие датуми летови има во Понеделник и Петок и цените на летовите од Скопје во Јуни се навистина евтини, но малку поскапи се повратните билети.

paris-champseyse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *