Идеално.Мк

Промотивно евтини летови до Њујорк

Air Serbia воведува директен лет Белград – Њујорк, и истот е достапен од Скопје преку Белград. По тој повод Air Serbia нуди промотивна најповолна понуда до 30ти Мај со цена од 179Е евра во еден правец. Цената вклучува чекиран багаж до 23кг, рачен багаж, и ручек. Навистина евтино за прекуокеански лет. Ова понуда важи ако букирате лет до 5ти Март, затоа побрзајте.

Можете директно да резевирате ТУКА.

Дополнително изгледајте го видеото од искуството од првиот директен лет на Air Serbia.

How We Made the First Belgrade – New York Flight

The first Belgrade – New York flight after more than 20 years was a significant milestone for us and an emotional trip for everyone onboard. Watch the highlights from this unforgettable journey which has reconnected our cities once more. _________________________________________________Prvi direktan let između Beograda i Njujorka nakon više od 20 godina je bio veliko postignuće za nas i nezaboravno iskustvo za sve pristune. Pogledajte najupečatljivije momente sa inauguralnog leta koji je iznova povezao dva grada. #BEGtoJFK

Posted by Air Serbia on Monday, July 18, 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *