Идеално.Мк

Wizz Air со роденденски попуст од 30%

Обновено: Попустот продолжува и денес, 19 Мај, важи и за тие што немаат Wizz Discount Club. Освен доколку не планирате да патувате само еднаш до најефтините дестинации, наша препорака е повторно да го купите членството.

WizzAir денес на 18 Мај слави роденден, па нуди попуст од 30% на сите летови за членовите на Wizz Air Discount Club. Доколку не сте членови лесно може да се зачлените, членството чини 2000 денари за една година и обично скоро се исплаќа уште при првото патување. Па доколку планирате да патувате уште еднаш оваа година не се двоумете веднаш да резервирате.

Попуст од 30% Wizz Air

Евтини предлози со попуст од 30%

Ние за вас ги издвоивме најевтините предлози за атрактивни дестинации со директен лет од Скопје. Во долната табела цените се наведени со вклучен попуст од 30% и цената важи за членови на Wizz Discount Club. Цените на страната на WizzAir се променливи зависно интересот па може да се променат, затоа не чекајте ако ја знаете вашата идеална дестинација.

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1138.60 Skopje-Budapest -Skopje 28/05/2017 до 04/06/2017 569.30 569.30
1138.60 Skopje-Budapest -Skopje 31/05/2017 до 04/06/2017 569.30 569.30
1138.60 Skopje-Bratislava-Skopje 31/07/2017 до 02/08/2017 569.30 569.30
1138.60 Skopje-Bratislava-Skopje 02/08/2017 до 09/08/2017 569.30 569.30
1796.60 Skopje-Hannover-Skopje 17/09/2017 до 24/09/2017 828.30 968.30
1187.60 Skopje-Hannover-Skopje 03/11/2017 до 06/11/2017 569.30 618.30
1796.60 Skopje-London-Skopje 13/06/2017 до 14/06/2017 828.30 968.30
2356.60 Skopje-London-Skopje 07/06/2017 до 13/06/2017 1388.30 968.30
3143.50 Skopje-Barcelona-Skopje 26/05/2017 до 29/05/2017 828.30 2315.20
3266.60 Skopje-Barcelona-Skopje 09/10/2017 до 16/10/2017 1388.30 1878.30
3266.60 Skopje-Barcelona-Skopje 29/10/2017 до 05/11/2017 1388.30 1878.30
3364.50 Skopje-Malta-Skopje 14/07/2017 до 17/07/2017 2795.20 569.30
3266.60 Skopje-Malta-Skopje 22/09/2017 до 29/09/2017 1388.30 1878.30
1936.60 Skopje-Berlin-Skopje 06/06/2017 до 10/06/2017 758.30 1178.30
1936.60 Skopje-Berlin-Skopje 08/06/2017 до 10/06/2017 758.30 1178.30
2356.60 Skopje-Copenhagen-Skopje 30/11/2017 до 07/12/2017 1388.30 968.30

Цената од Wizz Air ја пресметуваат како збир на цена за административни такси и цена на авионската карта. Попустот не го пресметуваат на вкупната цена, туку само на цената на авионската карта. Сепак овој попуст е намалување, па нема штета ако го искористите 🙂

За да не пропуштите никогаш повеќе ваква понуда следете не на нашата Facebook страна Idealno.mk. Дополнително рагледајте ги нашите репортажи за следниве дестинации Келн, Виена, Братислава и Брно, Северна Италија и Фиренца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *