Идеално.Мк

WizzAir повторно со попуст од 30%

WizzAir денес повторно нуди попуст на избраните летови. Ова е идеална можност да искоритите да купите поефтини авионски карти за патување до 31ви Мај. Ние ви претставуваме неколку дестинации и идеи за патување, во продолжение погледнете ги нашите предлози:

WizzDiscount20170320

Братислава (Словачка) – Брно (Чешка) – Виена (Австрија)  ние ја искористивме оваа понуда, очекувајте импресии и предлози од ова патување

Северна Италија

Будимпешта (Унгарија)

Tри наши предлози, Барселона, Париз и Венеција

и новите дестинации на WizzAir од Скопје

Очекувајте уште предлози и уникатни комбинации за идеално патување.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *