Идеално.Мк

WizzAir попуст од 20%

WizzAir денес нуди попуст за сите членови на Wizz Discount Club. Доколку не сте членови секако обично препорачуваме да го купите едногодишното членство при првото патување. Ова е идеална можност да искористите да купите поевтини авионски карти за патување до 31ви Мај. Ние ви претставуваме неколку дестинации и идеи за патување, во продолжение погледнете ги нашите предлози:

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 16/07/2017 до 23/07/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 19/07/2017 до 23/07/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 11/09/2017 до 18/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 13/09/2017 до 18/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Oslo Sandefjord-Skopje 27/09/2017 до 04/10/2017 579.20 579.20
2094.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 25/09/2017 до 29/09/2017 1515.20 579.20
2654.40 Skopje-Paris Beauvias-Skopje 11/09/2017 до 18/09/2017 2075.20 579.20
1670.40 Skopje-Milano Bergamo -Skopje 15/09/2017 до 18/09/2017 875.20 795.20
1854.40 Skopje-Venice -Skopje 20/09/2017 до 27/09/2017 1275.20 579.20
1614.40 Skopje-Malta-Skopje 25/09/2017 до 29/09/2017 579.20 1035.20
1910.40 Skopje-Malta-Skopje 18/09/2017 до 25/09/2017 635.20 1275.20
2070.40 Skopje-Barcelona-Skopje 05/11/2017 до 08/11/2017 1035.20 1035.20
2094.40 Skopje-Barcelona-Skopje 29/10/2017 до 05/11/2017 579.20 1515.20

Цената од Wizz Air ја пресметуваат како збир на цена за административни такси и цена на авионската карта. Попустот не го пресметуваат на вкупната цена, туку само на цената на авионската карта. Сепак овој попуст е намалување, па нема штета ако го искористите 🙂

Наши предлози за дестинации до кои лета WizzAir

За да не пропуштите никогаш повеќе ваква понуда следете не на нашата Facebook страна Idealno.mk.

Дополнително рагледајте ги нашите репортажи за следниве дестинации:

WizzAir авион

Уживајте и следете не редовно за први да дознаете за најевтината понуда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *