Идеално.Мк

WizzAir попуст 20% ако резервирате денес

WizzAir денес нуди попуст за сите членови на Wizz Discount Club. Доколку не сте членови секако обично препорачуваме да го купите едногодишното членство при првото патување. Ова е идеална можност да искористите да купите поевтини авионски карти за патување до 29ти Октомври. Ние ви претставуваме неколку дестинации и идеи за патување, во продолжение погледнете ги нашите предлози:

Вкупна Цена Дестинација Датуми Појдовна Цена Дојдовна цена
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 20/08/2017 до 23/08/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 20/08/2017 до 27/08/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 13/09/2017 до 20/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Bratislava-Skopje 11/09/2017 до 17/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Budapest -Skopje 20/09/2017 до 24/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 12/09/2017 до 15/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Malmo-Skopje 13/09/2017 до 17/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Oslo Sandefjord-Skopje 13/09/2017 до 17/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Oslo Sandefjord-Skopje 17/09/2017 до 20/09/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Venice -Skopje 27/09/2017 до 04/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Venice -Skopje 11/10/2017 до 18/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Eindhoven-Skopje 04/10/2017 до 09/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Brussels Charleroi -Skopje 05/10/2017 до 10/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Frankfurt Hahn-Skopje 05/10/2017 до 10/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Munich Memmingen-Skopje 07/10/2017 до 10/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Dortmund-Skopje 10/10/2017 до 17/10/2017 579.20 579.20
1158.40 Skopje-Stockholm Nyköping-Skopje 12/10/2017 до 19/10/2017 579.20 579.20

Цената од Wizz Air ја пресметуваат како збир на цена за административни такси и цена на авионската карта. Попустот не го пресметуваат на вкупната цена, туку само на цената на авионската карта. Сепак овој попуст е намалување, па нема штета ако го искористите 🙂

 

Како да го искористите овој попуст?

 

За да не пропуштите никогаш повеќе ваква понуда следете не на нашата Facebook страна Idealno.mk.

Дополнително рагледајте ги нашите репортажи за следниве дестинации:

WizzAir авион

Уживајте и следете не редовно за први да дознаете за најевтината понуда.

 

Патувајте уште поевтино

 

WizzAir најави дека после 29ти Октомври нема да се плаќа дополнително, како што беше до сега, за голема кабинска торба. Ова доаѓа како дополнителен попуст на сите летови бидејќи за некој беше навистина тешко да се спакуваат во мала торба. Сепак за денешната понуда нема да може да ја искористите оваа можнст бидејќи попустот важи ако летате до тој датум.

Визер багаж попуст

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *